• emo.gr
  • Sport
  • Υπέκυψε ο πυροσβέστης
Υπέκυψε ο πυροσβέστης

Ο πυροσβέστης έδινε μάχη στο νοσοκομείο από τις 13 Ιουλίου, μετά τον τραυματισμό του, μαζί με άλλους τρεις πυροσβέστες, στην πυρκαγιά των Αγίων Αποστόλων Ζευγολατιού Κορινθίας.

Στα τραύματά του υπέκυψε δυστυχώς ο 33χρονος δόκιμος ανθυποπυραγός, Μουζακίτης Αριστείδης, που νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο πυροσβέστης έδινε μάχη στο νοσοκομείο από τις 13 Ιουλίου, μετά τον τραυματισμό του, μαζί με άλλους τρεις πυροσβέστες, στην πυρκαγιά των Αγίων Αποστόλων Ζευγολατιού Κορινθίας.
Το ΚΚΕ και η ΝΔ έχουν ήδη εκφραστεί για την απώλεια.
  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Όσο πάει και γίνεται καλύτερο το “Χωριάτικο”. Έχει και ΓΕΝΟΠ, συνδικαλιστές, υπεράκτιες, ολίγον από ΚΟΥΤΒ, μια ελληνική ομορφιά, μια θέα σαν το Ημεροβίγλι όταν κοιτάς το γκρεμό προς τα κάτω. Κυκλοφορεί και φήμη για επόμενο ανάλογο χτύπημα των αρχών σε πασίγνωστη αλυσίδα καφέ.
  • 49 παιχνίδια ελέγχονται για 29 κατασκευαστές “πλυντηρίων”: αυτοί ξέρουν
  • Θα δείτε να φέρνει παραστατικά ο κόρακας από τυρόπιτες για 820Κ και θα τρίβετε τα μάτια σας
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος