• emo.gr
  • Emotive
  • Κρασί, σουβλάκι και Γιάνη Βαρουφάκη
Κρασί, σουβλάκι και Γιάνη Βαρουφάκη

Ούτε μια κυβερνητική κρίση της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε

Κι ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί δεν είμαστε σοβαρή χώρα Ούτε μια κυβερνητική κρίση της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε. Αντί για παραιτήσεις το γυρίσαμε στη φαρσοκωμωδία.

Κρασί, σουβλάκι και Γιάνη Βαρουφάκη. Ως εκεί φτάνουν οι πνευματικοί μας ορίζοντες. Μπορεί και να υπερβάλουμε ως προς τον Γιάνη, που είναι δυσνόητος, όχι τόσο στη θεωρία, όσο στην εφαρμογή. Πάντως κράτησε όλες τις κόκκινες γραμμές του, όχι μόνο αυτή στο περιβόητο σακάκι του. Και έδωσε και κυβερνητική κρίση περιωπής.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Όσο πάει και γίνεται καλύτερο το “Χωριάτικο”. Έχει και ΓΕΝΟΠ, συνδικαλιστές, υπεράκτιες, ολίγον από ΚΟΥΤΒ, μια ελληνική ομορφιά, μια θέα σαν το Ημεροβίγλι όταν κοιτάς το γκρεμό προς τα κάτω. Κυκλοφορεί και φήμη για επόμενο ανάλογο χτύπημα των αρχών σε πασίγνωστη αλυσίδα καφέ.
  • 49 παιχνίδια ελέγχονται για 29 κατασκευαστές “πλυντηρίων”: αυτοί ξέρουν
  • Θα δείτε να φέρνει παραστατικά ο κόρακας από τυρόπιτες για 820Κ και θα τρίβετε τα μάτια σας
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος