• emo.gr
  • emollient
  • Καζαμίας 2019 (1η ληξιπρόθεσμη δόση)
Καζαμίας 2019 (1η ληξιπρόθεσμη δόση)

Το Σταυρό στα Φώτα πιάνει ο Φίλης στη Δεξαμενή, πράγμα που θεωρείται σημάδι θεϊκό και απολύτως θετικό για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά.

(Φωτό emo.gr: η αυγή της πιο μεγάλης νύχτας)

Για 9η σερί χρονιά γράφουμε Καζαμία.

Γιατί τώρα που έφυγαν οι fake Θεσμοί, ήλθε η ώρα να αναδειχτούν και να μεγαλουργήσουν οι εγχώριοι.

Και φέτος θα αναρτηθεί σε δύο άτοκες ισόποσες δόσεις, καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται υπό το καθεστώς των ληξιπρόθεσμων και προστατευμένων για την 9η κατοικία άρθρων.

Iανουάριος: Το Σταυρό στα Φώτα πιάνει ο Φίλης στη Δεξαμενή, πράγμα που θεωρείται σημάδι θεϊκό και απολύτως θετικό για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά.

Η χώρα προσπαθεί να βγει από το hang over των εορτών, γιατί το κοινωνικό μέρισμα έγινε αλκοόλ, για να ζεσταθεί και να ξεχάσει ο κόσμος τους μήνες χωρίς οικονομικό έρεισμα.

Η χρονιά είναι προεκλογική και οι πίτες κόβονται σωρηδόν και έγκαιρα, γιατί τις άλλες χρονιές πιάναμε Σαρακοστή για να τελειώσει το πήγαινε έλα και το νταραβέρι με το κοπή τη πίτα και καπάκι μετά Ρίτα (μια ζωή πληρώνω, 1980).

Οι συνταξιούχοι κάνουν ξέφρενα πάρτι για τη μη περαιτέρω περικοπή των συντάξεων, οι πιο σκληροπυρηνικοί το παρακάνουν με τις καταχρήσεις, τις κραιπάλες και τις δημόσιες παλαβομάρες, τόσο που η Κυβέρνηση σκέπτεται να επαναφέρει τον Νόμο 4000 περί Τεντιμποϊσμού, καθώς είναι ο μόνος που θυμούνται.

«Κάτι κυνηγώ σαν τον ναυαγό, τα χρόνια μου σεντόνια μου τσιγάρο να τα σβήσω» απαντούν τα νιάτα της τρίτης ηλικίας και απειλούν με κινητοποιήσεις τύπου «κίτρινες μασέλες».

Θορυβημένη η Κυβέρνηση δίνει εντολή να συνταγογραφούνται τα χάπια εκτόνωσης, αλλά να αλλάξουν χρώμα, γιατί το μπλε προδιαθέτει την τρίτη ηλικία μέσα στο παραβάν της κάλπης.

elkithro

Φεβρουάριος: Τα Σκόπια τελείωσαν όλες τις διαδικασίες για αλλαγή ονόματος, Συντάγματος και μας πετούν πίσω το μπαλάκι της συμφωνίας στην Πλατεία Ομονοίας και στου Ψυρρή.

Ο  Πάνος Καμμένος παραιτείται, αλλά η παραίτησή του δεν γίνεται δεκτή. Η Συμφωνία των Πρεσπών περνά από την ελληνική Βουλή (μια βόλτα, η ψήφισή της αναβάλλεται, γιατί υπάρχουν κατεπείγοντα Νομοσχέδια προς ψήφιση).

Οι αγρότες ανάβουν τα τρακτέρ, αλλά η Κυβέρνηση εφαρμόζει το δόγμα “Ευκλείδη δώστα όλα” κάτι που θυμίζει αχνά Τσοβόλα, στο απέιρως πιο πλουσιοπάροχο.

Στην αγροτιά η Κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να δώσει: όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά, τιμές για όλα τα προϊόντα κοσμήματος και όχι χρυσού, ένα διορισμό ανά οικογένεια με κοινωνικά κριτήρια και δύο εισαγωγές στα ΑΕΙ της χώρας ανά κάτοικο. Για τα υπόλοιπα καλεί το Συντονιστικό των αγροτών σε διάλογο.

agrotis

Μάρτιος: Νέα κρίση στα ελληνοτουρκικά, καθώς ψαρεύτηκαν τσιπούρες βουτηγμένες στο πετρέλαιο, δίπλα στο οικόπεδο 10.

Η Άγκυρα έρχεται σε συμφωνία με την Ισπανία, σχετικά με την ΑΟΖ στη Μεσόγειο, βάσει του κανόνα της μέσης γραμμής.

Η επίλυση του Κυπριακού είναι θέμα ολίγων εβδομάδων πια, με λυμένα τα θαλάσσια ρεύματα, ρέματα & θέματα.

Ανακοινώνεται ανάπτυξη 3% για όλο το 2018, άλλο που δεν το καταλάβαμε γιατί είχαμε κακή ψυχολογία. Η οικονομία πήγαινε (χρυσή) σφαίρα.

Αυξάνονται τα χρέη των ιδιωτών προς την Εφορία, αλλά καλά να πάθουν τέτοιοι βλάκες που είναι και τα δηλώνουν.

Ο Ευκλείδης ανακοινώνει πως το κράτος θα πληρώσει όλους τους προμηθευτές του εντός τριμήνου: εκεί που τους χρωστούσαν θα τους πάρουν και το βόδι.

COSMOTE_TV_Peaky-Blinders-4

Απρίλιος: Το Πάσχα πέφτει αργά, η ανάσταση της οικονομίας όχι. Η Κυβέρνηση κάνει πράξη (ήταν δίκαιο) τις δεσμεύσεις της για επαναφορά των δώρων στο σύνολο των εργαζομένων, δημοσίου, ιδιωτικού και κρατικοδίαιτου μονοπωλιακού τομέα.

Για αρχή κάθε οικονομική μονάδα θα λάβει ένα κοκορέτσι και κάθε εργαζόμενος ένα λαγοπόδαρο, που φέρνει γούρι κι έτσι από το 2020 θα ξαναπάρουν λεφτά.

Το Άγιο Φως έρχεται από τα Ιεροσόλυμα όχι με τιμές αρχηγού κράτους, αλλά Πλανητάρχη. Σύμπασα η Κυβέρνηση το υποδέχεται στο αεροδρόμιο και το μεταφέρει σε κάθε γωνιά της χώρας, μαζί με σταυρωμένα ψηφοδέλτια.

Μάιος: Πρώτη Μαΐου και από τη Βαστίλη ξεκινούν οι αγορές:  Η Κυβέρνηση τις δοκιμάζει, τις χορεύει καρσιλαμά και της σκάνε τα δί(ς)φραγκα άτοκα με μόνη υποχρέωση να αφήσει την Ευρώπη επιτέλους ήσυχη να μην την αλλάξει κι άλλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει στις ευρωεκλογές με 9% διαφορά (αντίπαλος είχε οριστεί το ΚινΑλ).

Θριαμβεύει και στις δημοτικές-περιφερειακές: σε 13 Περιφέρειες μόνο είχε κάποιες ατυχίες και στις δημοτικές η Κουμουνδούρου καταγράφει μόνο επιτυχίες, στους υποψήφιους που στήριξε. Μεταξύ άλλων, αναφέρει και την εκλογή του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα.

Ιούνιος:  Οι Πανελλαδικές εξετάσεις καταργούνται μόνο εκ των έσω, για αυτό τα παιδιά ξαναδίνουν εξετάσεις.

Ο Λευκός Πύργος γίνεται ασπρόμαυρος για χάρη του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟ παίρνει το νταμπλ στο μπαάσκετ με μπροστάρη τον Πιτίνο, που ξαναγυρνά μετά την τεράστια επιτυχία στο κολεγιακό μπάσκετ.

Η ΑΕΚ εγκαινιάζει την Αγιά Σοφιά σε βασιλικό τουρνουά με Ρεάλ Μαδρίτης και Βέροια.

Ο Ολυμπιακός κερδίζει το Europa League στο Μπακού στον τελικό με την Τσέλσι, 4-3 στην παράταση, το νικητήριο γκολ ο Μήτρογλου με κεφαλιά με το μούσι.

mazoretes

Ο Ολυμπιακός παίρνει την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ: 100-99 στην πέμπτη παράταση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ενώ στο ημίχρονο έχανε με 12-61.Το νικητήριο καλάθι πέτυχε ο Γιώργος Πρίντεζης με πεταχτάρι από τη σέντρα, μετά από κλέψιμο του Μάντζαρη & ασίστ του Γιώργου Μπόγρη.

Με όλους οπαδικώς χαρούμενους, τα κόμματα φουλάρουν τις μηχανές για τις εθνικές εκλογές, ο λαός όμως ψηφίζει διακοπές και τα πρώτα μπάνια του λαού τιμώνται με κάθε επισημότητα και λεοπάρ φλαμίνγκο, στη Μύκονο και τη Λούτσα.

(Συνεχίζεται με τη δεύτερη δόση) 

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη