• emo.gr
  • emollient
  • Αποκαλύπτουμε το όνομα της επόμενης κακοκαιρίας!
Αποκαλύπτουμε το όνομα της επόμενης κακοκαιρίας!

Μετά τον Ραφαήλ, τη Σοφία και τον Τηλέμαχο, έπεται γυναικείο όνομα από Υ…

Όταν ξεκινήσαμε να δίνουμε ονομασίες στα καιρικά φαινόμενα ξεσηκώθηκε σάλος. Η ιδέα ήταν ο κόσμος να δίνει περισσότερη σημασία στα καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγει άσκοπες μετακινήσεις και να προετοιμάζεται γενικότερα.

Ο εισηγητής της μεταφοράς της καινοτομίας είναι ο γνωστός και διακεκριμένος μετεωρολόγος Κώστας Λαγουβάρδος, απόφοιτος και της “μυθικής” ΙΒ΄ (12ης) σειράς της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Η αρχή έγινε στις ΗΠΑ, όπου (σοφά) δίνουν μόνο γυναικεία ονόματα στους τυφώνες.

Αυτήν την τακτική ακολουθήσαμε και εμείς μόνο που μιας και είμαστε δημοκρατικότεροι πιάσαμε από την αρχή την ελληνική αλφάβητο και παίζουμε εναλλάξ αντρικά και γυναικεία ονόματα.

Άρα μετά τον Ραφαήλ, τη Σοφία και τον Τηλέμαχο, έπεται γυναικείο όνομα από Υ.

Αν την πουν Υακίνθη θα πάει άπατη, αν επιλεγεί το Υπαπαντή θα έχουμε κρίση στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, Υπατή και Υπατούλα απορρίπτονται γιατί θα πέσει τρελό μπούλινγκ, η Υπομονή είναι το αουτσάιντερ για την ονομασία, αλλά το φαβορί είναι εκεί που οδηγούν όλοι οι δρόμο: Υπατία.

Θα αποδοθούν έτσι τιμές στην αλεξανδρινή νεοπλατωνική φιλόσοφο, μαθηματικό και αστρονόμο Υπατία, που φονεύθηκε από τον χριστιανικό όχλο το 415 μ.Χ. και ενδεχομένως είναι το μαρτυρικό τέλος της αυτό που της έδωσε την αιώνια φήμη.

Υπατία λοιπόν η επόμενη κακοκαιρία, όποτε κι αν αυτή προκύψει.

Αποκλείεται οι ορθολογιστές επιστήμονες να πάνε σε άλλη επιλογή.

ΥΓ: Τα 5 ονόματα που δε θα δοθούν ποτέ σε κακοκαιρία εξακολουθούν ασφαλώς να ισχύουν

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Αν αποδειχτεί αναποτελεσματικό το ασυμβίβαστο Υπουργού – βουλευτή ένας Υπουργός θα παίζει μπακότερμα, φτάνει να μην έχει κάρτες ή είναι τραυματίας από την επίπονη δουλειά
  • Σωστό το ασυμβίβαστο Υπουργού – βουλευτή. Να μπαίνει αλλαγή ο επιλαχών να τα δίνει όλα στα δικά του ρουσφέτια για να δείξει την κλάση του
  • Από τις πιθανές εκλογές έως τον πιθανό ανασχηματισμό, τρεις δι(σ)κογραφίες δρόμος
  • Δεινός διπλωμάτης ο Ντόναλντ: συμφωνία ή τα τινάζει όλα στον αέρα κυριολεκτικά (υποδομές, νησιά, σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας, πετρελαιοπηγές)