• emo.gr
  • emollient
  • Καζαμίας 2ου εξαμήνου 2021: Κυβέρνηση Κατσίκη, βροχή τα εμβόλια και τα μετάλλια
Καζαμίας 2ου εξαμήνου 2021: Κυβέρνηση Κατσίκη, βροχή τα εμβόλια και τα μετάλλια

Κατάληψη στο Προεδρικό, τα Χάρροντς, η αλμυρά έρημος, η απόσυρση των φλαμίνγκο και οι ντουζίνες F-35 και ολυμπιακών μεταλλίων στο Τόκιο.

(Το Πρώτο μέρος εδράζεται εδώ)

Ιούλιος: Στις επαναληπτικές εκλογές που γίνονται  4/7 η ΝΔ κατακτά 150 έδρες και κάνει Κυβέρνηση με μία αποσκίρτηση από το Μερα25 (μείναν 24). Η Αντιπολίτευση ωρύεται πως πρόκειται για Κυβέρνηση Κατσίκη, η συμπολίτευση βάζει τη γίδα στην πλάτη και φεύγει, μη δίνοντας σημασία στα αγνά αμνοερίφια, έτοιμη να εφαρμόσει άμεσα το πρόγραμμά της στο οποίο η πρώτη πράξη είναι ιστορική:

Η 4η Ιουλίου,η ημέρα της Ανεξαρησίας, καθιερώνεται ως επίσημη αργία στην Ελλάδα, στην πιο έντιμη πολιτικά πράξη μεταπολεμικά, σύμφωνα με το διεθνή Τύπο. Έπονται το Χάλουγοιν και η thanksgiving day, που αμφότερες από χρόνια γιορτάζονται σε κάθε ελληνικό σπίτι με λαμπρότητα, αφού έχουν εμβολιαστεί δις ακόμη και τα πόμολα.

Επανέρχονται με Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου τα μπάνια και η ψαροταβέρνα του λαού, ενώ τα ροζ φλαμίνγκο  διώκονται οριστικά από τις παραλίες καθώς θυμίζουν την πενταετία ΣΥΡΖΑ. Δίδεται κίνητρο απόσυρσης με αγορά νέου γιοτ, μόνο για ξανθιές.

Ο Τσιτσιπάς κατακτά και τα Χάρροντς, τα οποία φέρνει σε Κουκουβάουνες και Κριεκούκι, ενώ ο Προκόπης σπάει τη σιωπή του στην επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας με ένα λογύδριο που αποδεικνύει και εξυμνεί την ανωτερότητα της Μεσσηνιακής φυλής. Καταγγέλει την κατάληψη του Προεδρικού Μεγάρου και επιφυλάσσεται για το 2025.

pinkflamingos

Αύγουστος: Εξαιρετική η ελληνική συγκομιδή σε μετάλλια, στους Ολυμπιακούς του (σύνδεση με και που θα γίνονταν κανονικά πέρυσι) Τόκιο. Χρυσή η Στεφανίδου, χάλκινο η Κυριακοπούλου στο επί κοντώ, ολόχρυσος και ο Πετρούνιας, αργυρά οι Κώστας Φιλιππίδης, ο Μανώλης Καραλής, η Μαρία Μπελιμπασάκη, ο Δημήτρης Τσιάμης, η Τατιάνα Γκούσιν, ο Κώστας Μπανιώτης, ο Κώστας Δουβαλίδης. Χρυσό και η Εθνική μπάσκετ του Πιτίνο, νικώντας στον τελικό τις ΗΠΑ με 120-119, μετά από τρεις παρατάσεις και νικητήριο καλάθι του Πρίντεζη, μετά από μακρινό ριμπάουντ του Γιάννη και ασσίστ του Βασίλη Σπανούλη. Μετά και από αυτό ο Γιώργος Πρίντεζης οσιοποιείται ως Αϊ ΓΙώργης ο Πεταχτάρης. Χρυσή και η ομάδα πόλο των γυναικών, χάλκινη των ανδρών,  3η η Ντουντουνάκη στην πεταλούδα και ο Τεντόγλου στο μήκος,

Χαμός στην επιστροφή των Ολυμπιονικών στο Ελ Βελ, σπάνε την πόρτα εξόδου για να χωρέσουν οι νικητές, ενώ πλήθος τουριστών τους επευφημεί στο γύρο θριάμβου με ανοικτό πούλμαν και κατεύθυνση το Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου ο Γιάννης ανακοινώνει πως πάει ανταλλαγή στους Νιου Γιορκ Νικς, αφήνοντας στο Μιλγουόκι τον Θανάση να κάνει κουμάντο και έχοντας απορρίψει την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού να γίνει Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και με προοπτική το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

giannis

Σεπτέμβριος: Τα παιδιά τρέχουν στα σχολεία για μια χρονιά χωρίς κόβιντ, χωρίς διαλείμματα εβδομάδων και χωρίς το στενό έλεγχο των μαμάδων και των τηλεμαθημάτων. Από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαγγέλει νέες  γενναίες μειώσεις φόρων και δειλές περικοπές μισθών. Ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει νέα επιτροπή Ανασυγκρότησης για να ανασυγκροτήσει την προβληματικά ανασυγκροτηθείσα προηγούμενη προσπάθεια, ενώ η εσωκομματική αντιπολίτευση εκλιπαρεί για έλεος τον αρχηγό, που ασφαλώς και δεν αμφισβητείται από κανέναν, μιας και συγκράτησε δυνάμεις. Συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία των 6 αδέσμευτων πρώην με αυτόν, τον Πάνο, τον Στρος Καν, την Τερέζα Μέι τον Τραμπ και τη Μέρκελ.

αφιξη_τσιπρα

Οκτώβριος: Η Επιτροπή για τον Εορτασμό των 200 χρόνων από την Παλιγγενεσία κάνει ανασκόπηση: δηλώνει υπερήφανη για το έργο της και έτοιμη με την εμπειρία που απέκτησε να μας εκπροσωπήσει επάξια και στα 300 χρόνια.

Κακά τα νέα πως η χώρα έπεσε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη ανταγωνιστικότητας, μνημονιακής επαιτείας & υλοτομίας, αλλά μετά από τόσες θερινές πυρκαγιές το πεύκο κηρύσσεται είδος υπό εξαφάνιση.

Στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει εκτός Προγράμματος και άγημα εργατών από αυτούς που άνοιξαν την πρώτη τρύπα του Μετρό στην πόλη, την επονομαζόμενη και τρύπα Κούβελου.

Η Διοίκηση του Μετρό δράττει την ευκαιρία και ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τους αυτόματους πωλητές (ονείρων) είναι εισιτήρια διαρκείας και οι Θεσσαλονικείς σταματούν κάθε δραστηριότητα και ολημερίς κάνουν βόλτες με τους χρυσοποίκιλτους συρμούς.

Νοέμβριος: Στην πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία συμμετέχει σύσσωμη η Κυβέρνηση ακολουθώντας το έθιμο της πρώτης φοράς και μετά πίνει ποτάκια μέσα με τους εκπροσώπους των στρατηγικών μας συμμάχων και των F-35. Μας πείθουν πως υπερτερούν των Rafale και παραγγέλνουμε έξι ντουζίνες και από δαύτα, έτσι να βρίσκονται. Παίρνουμε ως αντισταθμιστικά στολές παραλλαγής ερήμου, κάτι που κάνει τους φίλους και γείτονες Τούρκους να ανησυχήσουν μήπως πάμε για επιδρομή στην Αλμυρά Έρημο.

parallagi

Δεκέμβριος: Η νέα διαφήμιση των Jumbo γυρίστηκε επί δεκαεξάωρης βάσης Σαββατοκύριακα και Αργίες και έχει τον Αλκαίο να τραγουδά με νόημα και ουσία “τιτιε τιττι, τιτιτιε τιετιτι”

Έρευνα αποκαλύπτει πως οι Ελληνίδες είναι άπιστες μετά την καραντίνα αλλά πιο ποιοτικές, ενώ οι Έλληνες τις ξεπερνούν μιας και είναι πιο ενδοτικοί στη σαβουρογαμία. Υιοθετούν όμως τρόπους ζωής μακριά από κουραμπιέδες και μελομακάρονα, για μια ποιοτικότερη Ζωή (Δημητράκου).

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ

Το 2022 έρχεται και κανείς δε θέλει να θυμάται τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Τα υπόλοιπα σημαντικά, συμπαντικά και σημαδιακά θα τα γράψουμε σε 12 μήνες από τώρα, εμβολιασμένοι, αποπαρασιτωμένοι και με λουρί της αρεσκείας μας. Ίσως από την Αυστραλία με μαγιό.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη