• emo.gr
  • Slider
  • Καζαμίας 2018 (Μέρος Πρώτο)
Καζαμίας 2018 (Μέρος Πρώτο)

Το Σκοπιανό βαίνει προς επίλυση, με επιθετικό προσδιορισμό τοπικού χαρακτήρα: Άνω-Κάτω Δημοκρατία του Βαρδάρη..
Ο Καμμένος απειλεί να ρίξει την Κυβέρνηση, αν επικρατήσει το όνομα Mac Democracy…

Ο Καζαμίας είναι Θεσμός, ανώτερος αυτών του Κουαρτέτου και ολοκληρώνει αισίως τη δεύτερη τετραετία του.

Φέτος θα το αναρτήσουμε σε δύο άτοκες ισόποσες δόσεις, μετά τις ΚΥΑ για υπαγωγή του στο καθεστώς  των ληξιπρόθεσμων άρθρων.

vaso(1)

 Ιανουάριος: Η αξιολόγηση κλείνει σιγά-σιγά πακέτο με προαπαιτούμενα και η Κυβέρνηση κάνει ευχέλαιο να της πάνε όλα δεξιά. Το Τέρας του Λόχνες μετά την Πρέσπα εμφανίστηκε και στη λίμνη του Μαραθώνα. Μέσω αυτής πέρασε το γραμμένο μήνυμα στην πλάτη του: Φόροι, άμεσοι κι έμμεσοι, δίκαοι κι άδικοι. Αλλά και ρυθμίσεις. Σε 120 δόσεις, σε δέκα άτοκες, όλες οι υποχρεώσεις σε μία, αυτό δεν είναι Εφορία, αλλά ΕΦΚΑ είδη προικός.

Το Σκοπιανό βαίνει προς επίλυση, με επιθετικό προσδιορισμό τοπικού χαρακτήρα: Άνω-Κάτω Δημοκρατία του Βαρδάρη.

Στα Ίμια στρέφεται και πάλι το διμερές αμερικάνικο ενδιαφέρον, καθώς στα νερά τους ανακαλύφθηκε γιγάντιο χταπόδι Ατλαντικού. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για κομάντος οπλισμένους σαν αστακούς και σαστισμένα αμνοερίφια. Η Κυβέρνηση με μια κίνηση ματ κλείνει και αυτό το μέτωπο. Επιβάλλει στα Ίμια ΦΠΑ 124% και οι γείτονες αποσύρουν δια παντός το ενδιαφέρον τους για τις βραχονησίδες.

Η ταινία “1968” σπάει ταμεία και φέρνει τη χώρα μπροστά στο παρόν της.

kazamias-2016

Φεβρουάριος:  Οι αγρότες ανάβουν τα τρακτέρ και ένας επαναστατικός άνεμος διατρέχει τη χώρα: Νόμος είναι το δίκιο του αγρότη, η Μενεγάκη όμως είναι και πάλι έγκυος και έτσι αναβάλλεται το συλλαλητήριο στην Αθήνα, για να μην της προκαλέσουν αναστάτωση.

Ο Καμμένος απειλεί να ρίξει την Κυβέρνηση, αν επικρατήσει το όνομα Mac Democracy. Άλλωστε παραπέμπει ευθέως σε διάσημη τροφική αλυσίδα. Όμως μετά από παράκληση του καντηλανάφτου της συγκυβέρνησης, αλλάζει ρότα και αποκλείει μόνο το Big Mac, το οποίο κρύβει έναν αλυρωτισμό, οπορτουνισμό και μαρασμό.

Μάρτιος: Νέα κρίση στα ελληνοτουρκικά,καθώς οι γείτονες έχουν δεμεύσει για ασκήσεις απόβασης την Α΄Πλαζ Βούλας κι εμείς τους αντιπροτείνουμε τη Β΄.

Η επίλυση του Κυπριακού θα παραταθεί για λίγους μήνες, καθώς υπάρχουν τρομερά νέα στο μέτωπο των υδατανθράκων. Βρέθηκε πετρέλαιο στους Γαργαλιάνους και οι Τούρκοι μιλούν για δική τους κτήση από την εποχή του Ιμπραήμ. Μπαίνει στη μέση και η Αίγυπτος και ζητά αναπροσαρμογή της συνθήκης αποχώρησης των στρατευμάτων από το Μοριά, καθώς αυτή τότε επεβλήθη από το εκστρατευτικό σώμα του Μαιζόν (& Ντεκορασιόν)

Ο Ευκλείδης μετρά την αξία του κοιτάσματος και μοιράζει καθημερινά στους φορολογούμενους ρολόγια μιας χρήσης σαν Σαουδάραβας Κροίσος, μετά όμως από δημόσια κλήρωση. Το λοιπό οικονομικό επιτελείο προτείνει στους καταναλωτές αυστηρά σαρακοστιανή διατροφή και προσευχή, προκειμένου δια των θυσιών και της θείας παρέμβασης να βγούμε τον Αύγουστο από τα Μνημόνια.

beautiful-woman-shorts-high-heels

 

Απρίλιος:  Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν κατά το Πάσχα που πέφτει πρώιμα, οι εξελίξεις δεν βγάζουν νόημα, αλλά όλοι είναι ευχαριστημένοι που το πασχαλινό τραπέζι κινείται στα ίδια με πέρυσι επίπεδα (Νίκο Τσιαμτσίκα) .

Δίνονται οι πρώτες άδειες καναλιών, με πρώτη αυτή για τν Ποδονίφτη. Πρώτα ξεπλένουμε και μετά πάμε στις αγορές.

Η emo.team αποκαλύπτει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα πως η Κυβέρνηση θα δοκιμάσει τις αγορές, ζητώντας συμβολικά 100 δις  με ορίζοντα αποπληρωμής τα σαράντα έτη. Η διαμόρφωση του επιτοκίου ακολουθεί τις τιμές των ζαρζαβατικών τη Μεγάλη Εβδομάδα.

a-woman-with1-thumb-large

Μάιος: Πρώτη Μαΐου και από τη Βαστίλη ξεκινούν οι φοιτητές: 1917 συγκεντρώσεις για την ημέρα ενώ οι κάτοικοι των πόλεων τρέχουν να πιάσουν το μαγιόξυλο. Έλιωσαν τα χιόνια στα βουνά και οι εξελίξεις στα πολιτικά πράγματα είναι καταιγιστικές: όλοι σε μια σπάνια στιγμή ενόρασης βλέπουν εκλογές το 2019.

Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς μετονομάζεται σε Νέο ΠΑΣΟΚ, γιατί η αξία των brand names είναι αδιαμφισβήτητη.

Η αξιολόγηση κλείνει για ακόμη μια φορά και όλοι ξαναμιλούν για το χρέος: είναι βιώσιμο, βρώσιμο και πληρωτέο μετά από χρόνια, καθώς το ελληνικό κράτος έχει υπαχθεί στις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Κατσέλη.

Ο Ολυμπιακός παίρνει το 4ο ευρωπαϊκό, εντός έδρας στο Βελιγράδι, νικώντας στον τελικό τη Ρεάλ 51-50 (49 πόντους ο Ντόνσιτς) με τρίποντο πεταχτάρι του Πρίντεζη στην εκπνοή, ενώ ο Σπανούλης ανακοινώνει πως αποσύρεται από την πρώτη πεντάδα και θα παίζει μόνο αλλαγή.

Ιούνιος:  Οι Πανελλαδικές εξετάσεις καταργούνται και τη θέση τους παίρνουν δοκιμασίες τύπου Survivor. Όποιος αποχωρεί, παίρνει δώρο διαβατήριο, εισιτήριο και έξοδα κάλυψης του πρώτου έτους σπουδών στο εξωτερικό.

Στο Πρωτάθλημα Ποδσφαίρου ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητος και γίνεται νέο Πρωτάθλημα για την ανάδειξη του Πρωταθλητή. Μέχρι να ολοκληρωθεί αρχίζουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Του-λου.

Τα ήρεμα -προ της τέλειας καταιγίδος- πολιτικά νερά ταράζει ο Βασίλης Λεβέντης που παραιτείται αιφνιδιαστικά από Πρόεδρος της Ένωης Κεντρώων και καλεί την Φώφη Γεννηματά σε σύμπραξη για να καταστεί ο κεντροαριστερός φορέας ικανός να κερδίσει τις εκλογές με πρόσημο προοδευτικό, ανανεωτικό, εκσυγχρονιστικό, ρηξικέλευθο και αλεξικέραυνο.

Η πρώτη αντίδραση από το νεο-ΠΑΣΟΚ είναι πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαταράξει τα μπάνια του λαού.

(Συνεχίζεται με το Β΄Εξάμηνο) 

The Show must go on…

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη